Antena Meniu Search
x

Doi bărbaţi şi o femeie, reţinuţi după ce au furat pe rupte din mallurile din Bucureşti. Dintr-un singur magazin au luat marfă de peste 10.000 de lei

Doi bărbați și o femeie au fost reținuți de polițiști după ce ar fi furat mai multe parfumuri dintr-un mall din Sectorul 1. Ulterior, polițiștii au stabilit că cei doi bărbați au comis mai multe furturi și dintr-un mall din Sectorul 4.

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 13:26

- Shutterstock

Polițiștii au reținut luni doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 29 și 36 de ani, bănuiți că ar fi sustras mai multe parfumuri, dintr-un magazin situat într-un centru comercial din Sectorul 1, în valoare de peste 10.500 de lei. Ulterior, s-a stabilit că cei doi bărbați ar mai fi săvârșit și alte fapte similare, prejudiciul fiind estimat la 11.000 de lei.

Cei trei furau pe rupte din mall

Astfel, cei doi bănuiți, în vârstă de 30, respectiv 36 de ani, ar fi furat în 12 iunie articole vestimentare, în valoare de peste 3.600 de lei, dintr-un magazin, cu punct de lucru într-un centru comercial din Sectorul 4. O săptămână mai târziu, în 19 iunie, în jurul orei 21.00, cei doi ar fi revenit la centrul comercial, după care, dintr-un alt magazin, ar fi sustras mai multe parfumuri, în valoare de peste 2.400 de lei. Ulterior, în 19 august 2023, bănuiții ar fi sustras articole vestimentare, în valoare de 5.000 de lei, dintr-o societate comercială, situată în incinta aceluiași mall.

„Întrucât la data de 9 octombrie 2023, cei doi au fost reținuți de către polițiștii Secției 1 Poliție (față de aceștia fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile), în cursul zilei de 10 octombrie 2023, au fost preluați de la sediul acestei subunități, de către polițiștii Secției 15 Poliție și conduși la audieri, în baza mandatelor de aducere care au fost puse în aplicare”, a transmis Poliția Capitalei.

Cu privire la cele trei fapte care ar fi fost săvârșite în Sectorul 4, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de către Secția 15 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Doi bărbaţi şi o femeie, reţinuţi după ce au furat pe rupte din mallurile din Bucureşti. Dintr-un singur magazin au luat marfă de peste 10.000 de lei