Antena Meniu Search
x

Doi copii, folosiți pe post de sclavi de un bărbat din Hunedoara. Primeau la schimb droguri şi alcool

Cruzime fără margini în Hunedoara. Doi copii au fost folosiți ca sclavi, la munci grele, de un bărbat care le oferea în schimb droguri și alcool, precum și sume modice de bani și mâncare, transmite Mediafax. Procurorii l-au reținut pe bărbat și cer judecătorilor arestarea preventivă a acestuia.

de Redactia Observator

la 14.03.2024, 15:48

Doi copii, folosiți pe post de sclavi de un bărbat din Hunedoara. Primeau la schimb droguri şi alcool
Doi copii, folosiți pe post de sclavi de un bărbat din Hunedoara. Primeau la schimb droguri şi alcool - Shutterstock

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Hunedoara, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru trafic de minori, trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu.

"Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada 2020 - 2021, acesta ar fi recrutat, transportat și adăpostit în două locații, deținute în zona rurală a județului Hunedoara, două persoane vătămate minore, în scopul exploatării acestora prin muncă, la proprietățile imobiliare deținute. Astfel, persoanele vătămate ar fi fost determinate să presteze activități grele la construcția, amenajarea și renovarea unor imobile, primind în schimb sume modice de bani, mâncare, băuturi alcoolice și diferite cantități de canabis (drog de risc) pentru consum", transmit anchetatorii.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore 

De asemenea, în sarcina bărbatului s-a reținut că ar fi deținut fără drept, pentru consum propriu, peste 40 de grame de fragmente vegetale de canabis.

Procurorii DIICOT Hunedoara au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, iar joi a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Doi copii, folosiți pe post de sclavi de un bărbat din Hunedoara. Primeau la schimb droguri şi alcool