Antena Meniu Search
x

Video Doi elevi, condamnaţi în primă instanţă pentru că şi-au umilit un coleg. Tânărul a fost legat de scaun şi machiat cu forţa

Doi elevi s-au ales cu dosare penale pentru privare de libertate după ce l-au legat pe un coleg de clasă de un scaun şi l-au machiat cu forţa.  

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 20.09.2022, 13:43

Vezi și

Incidentele au avut loc în ianuarie 2020, când adolescenţii se aflau în clasa a 9-a. În timpul pauzei, luat cu forţa de cei doi agresori şi dus într-o sală de clasă goală, victima a fost imobilizată de scaunul de la catedră. 

Condamnaţi în primă instanţă 

După ei, în sala de clasă, au mai intrat şi alţi elevi care le-au oferit fardurile pentru a-l machia pe adolescent, sub privirile amuzate ale "spectatorilor".

Distracţia s-a oprit abia când în clasă a intrat dirigintele. Acesta l-a anunţat şi pe director, care a sunat ulterior la 112. Cei doi agresori au fost condamnați vineri în primă instanţă de către Judecătoria Huedin la supraveghere zilnică timp de mai multe luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Doi elevi, condamnaţi în primă instanţă pentru că şi-au umilit un coleg. Tânărul a fost legat de scaun şi machiat cu forţa