Antena Meniu Search
x

Doi fraţi care locuiau împreună şi nu au mai avut bani de întreţinere s-au aruncat de la etajul 5, în Baia Mare

Doi fraţi care locuiau împreună şi nu au mai avut bani de întreţinere s-au aruncat de la etajul 5, în Baia Mare. Unul dintre ei a supravieţuit, dar starea lui e critică.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.09.2019, 14:07

Doi fraţi au sărit de pe balcon, la Baia Mare
Doi fraţi care locuiau împreună şi nu au mai avut bani de întreţinere s-au aruncat de la etajul 5, în Baia Mare - Observator.tv

Doi fraţi care locuiau împreună şi nu au mai avut bani de întreţinere s-au aruncat de la etajul 5, în Baia Mare. Unul dintre ei a supravieţuit, dar starea lui e critică.

Tragedie la Baia Mare, duminică la prânz, unde doi fraţi s-au aruncat împreună de la etajul 5 al blocului în care locuiau. Cei doi, unul de 35 de ani, celălalt mai mare, rămăseseră orfani de ambii părinţi de ceva vreme şi nu mai aveau venituri să plătească întreţinerea. 

Au luat hotărârea să se sinucidă împreună şi au plonjat în gol, de la balconul apartamentului pe care-l moşteniseră de la părinţi. Cei doi au căzut pe terasa de la etajul 1, de unde au fost coborâţi de pompieri.

Unul dintre fraţi a murit pe loc, al doilea a supravieţuit, dar rănile suferite sunt extrem de grave.

”Îi cunosc pe amândoi, am fost la aceeași școală. Nu aveau părinți. Știu că mergeau în fiecare duminică în târgu auto și vindeau mărunțiș.” a povestit unul dintre vecini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doi fraţi care locuiau împreună şi nu au mai avut bani de întreţinere s-au aruncat de la etajul 5, în Baia Mare