Antena Meniu Search
x

Doi iubiţi, găsiţi morţi în propria casă, în Botoşani. "Pe ea am văzut-o întinsă pe pat, el era căzut pe jos"

Descoperire macabră în comuna Călinești, Botoşani. Un bărbat de 55 de ani și o femeie de 45 de ani, care locuiau împreună în concubinaj, au fost găsiți morţi în propria casă. 

Descoperire macabră în comuna Călinești, Botoşani. Un bărbat de 55 de ani și o femeie de 45 de ani, care locuiau împreună în concubinaj, au fost găsiți morţi în propria casă. 

Cei doi au fost găsiţi fără suflare de un vecin, care venise la ei pentru a-i chema la muncă.

A sunat-o imediat pe fiica bărbatului, care a alertat autorităţile. La faţa locului au ajuns o ambulanţă şi mai multe echipaje de poliţie şi criminalişti.

Din nefericire, medicii nu au putut decât să constate decesul. Muriseră deja de frig, de câteva ore. Potrivit vecinilor, în casă nu exista nicio sursă de căldură. 

Un bărbat de 55 de ani și o femeie de 45 de ani, care locuiau împreună în concubinaj, au fost găsiți decedați în propria casă

Vezi aici imagini de la faţa locului

O echipă de polițiștii criminaliști a făcut cercetările la faţa locului şi, potrivit reprezentaților IPJ s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Buni la toate, dar cu patima băuturii

Cei doi iubiţi erau cunoscuţi ca fiind împătimiţi ai alcoolului. Erau însă oameni muncitori şi ajutau pe toată lumea din sat la nevoie, în schimbul unor sume modice de bani.

De altfel, aşa au şi fost descoperiţi marţi dimineaţă, de către unul din vecinii care doreau să îi angajeze cu ziua pentru o treabă pe lângă casă.

Doar că cei doi zăceau fără suflare într-o încăpere care nu are nicio sursă de căldură. Părerile vecinilor erau împărţite, legate de cauza morţii celor doi.

„Am vrut să îl iau pe el la treabă şi am deschis uşa acolo unde stau ei. Pe ea am văzut-o întinsă pe pat, pe el căzut pe jos. Nu am intrat, am anunţat-o pe fiica lui, iar când s-a dus, i-a găsit morţi pe amândoi. Ei beau cel puţin trei litri pe zi. Au damigeana acolo. Nu au sobă, nu au nimic acolo”, a povestit pentru presa locală cel care i-a găsit.

Cazul a fost preluat de anchetatori, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatele autopsiilor să se ia măsurile care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi iubiţi, găsiţi morţi în propria casă, în Botoşani. "Pe ea am văzut-o întinsă pe pat, el era căzut pe jos"