Antena Meniu Search
x

Video Doi jandarmi au luat-o la fugă după ce au fost atacaţi cu bâtele, într-o comună din Cluj. Unul dintre ei a ajuns la spital: de ce au devenit oamenii agresivi

Doi jandarmi ai Grupării Mobile Cluj-Napoca au fost luaţi la ţintă cu bâte şi puşi pe fugă, ieri, de mai mulţi locuitori din comuna clujeană Călăţele.

de Redactia Observator

la 05.02.2022, 09:19

Vezi și

Jandarmii prinseseră mai multe persoane la pădure, în timp ce tăiau crengi de copaci. Conflictul a început acolo şi a continuat şi la revenirea în localitate. Localnicii s-au apărat spunând că nu este ilegal să taie crengi, ci doar copaci, însă când au fost somaţi să vină la secţie, au devenit agresivi.

Copleşiţi, jandarmii s-au retras. Unul dintre ei a ajuns şi la spital, rănit la mână. Autorităţile au revenit mai târziu, însă, şi au dus mai multe persoane implicate în conflict la audieri. A fost deschis şi un dosar penal pentru ultraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Doi jandarmi au luat-o la fugă după ce au fost atacaţi cu bâtele, într-o comună din Cluj. Unul dintre ei a ajuns la spital: de ce au devenit oamenii agresivi