Antena Meniu Search
x

Video Doi morţi şi cinci răniţi în urma unui accident violent pe autostrada Timişoara–Arad. Şoferul maşinii ce a ars ca o torţă nu avea permis

Un copil de trei ani şi un bărbat de 45 de ani şi-au pierdut viaţa în urma unui teribil accident rutier care a avut loc, joi seară, pe autostrada Timişoara – Arad. Autoturismul în care erau înghesuite şapte persoane a lovit parapetul şi a luat foc. Vă avertizăm că urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 26.02.2021, 09:23

Vezi și
  • Accident violent pe autostrada Timişoara – Arad
  • Un copil şi un bărbat şi-au pierdut viaţa

Potrivit martorilor, după ce a lovit parapetul median maşina a luat imediat foc şi a devenit o torţă pe patru roţi. În urma impactului, un copil de aproximativ 3 ani, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului, a fost aruncat prin parbriz. Atât acesta, cât şi un alt pasager, în vârstă de 45 de ani, au murit pe loc.

George Pleşca, ISU ARAD: În momentul sosirii la locul accidentului au găsit şapte victime, dintre care două decedate şi o maşină incendiată. 

Ceilalalţi cinci răniţi, printre care doi minori de 2, respectiv 14 ani, au reuşit să iasă la timp din autoturismul în flăcări. Li s-a acordat primul ajutor şi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul de urgenţă din Arad.

George Pleşca, ISU ARAD: Echipajul de stingere a reuşit stingerea autoturismului; în interior nu se afla nicio victimă. 

Şoferul care a provocat accidentul nu avea permis

După ce autoturismul a lovit parapetul, o altă maşină, care venea din spate, l-a acroşat. 

''Din spusele băiatului care i-a acroşat, zice că i-a găsit în mijlocul autobenzii, zice că i s-a aprins din mers maşina. I-a agăţat şi el s-a mai dus în faţă, vreo cincizeci de metri, încolo.''

Circulaţia a fost oprită în zona în care s-a produs accidentul mai bine de două ore, iar pe autostrada Timişoara – Arad s-au format cozi uriaşe de maşini, ce s-au întins pe mai mulţi kilometri. Poliţiştii au descoperit că şoferul autoturismului care a luat foc, un bărbat de 29 de ani, nu avea permis de conducere. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Doi morţi şi cinci răniţi în urma unui accident violent pe autostrada Timişoara–Arad. Şoferul maşinii ce a ars ca o torţă nu avea permis