Antena Meniu Search
x

Doi morți și doi răniți la Galaţi, după un live pe Facebook. Două copile de 14 şi 17 ani se luptă acum să trăiască (Video)

Vezi și

Un accident a ucis azi-noapte în Galaţi un bărbat de 35 de ani şi o tânără de doar 17. Alte două adolescente au fost rănite grav la impactul violent cu un stâlp de electricitate. Iar detaliile sunt înfiorătoare. Cei patru transmiteau live pe Facebook când şoferul a pierdut controlul volanului, potrivit primelor date din anchetă.

Victimele accidentului sunt un bărbat, de 35 de ani, şi o tânără, de 17 ani, care au murit în urma impactului violent, în timp ce alte două fete, de 14 şi 17 ani, au fost rănite şi transportate la spital după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp de electricitate. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, a declarat că accidentul rutier a avut loc, sâmbătă, la ora 1.40, în zona centrală a municipiului Galaţi, la intersecţia străzilor Brăilei şi Traian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doi morți și doi răniți la Galaţi, după un live pe Facebook. Două copile de 14 şi 17 ani se luptă acum să trăiască (Video)