Antena Meniu Search
x

Doi oameni au ajuns la spital, în Braşov, după explozia unui troleibuz

Doi oameni au ajuns la spital, în Braşov, după explozia unui troleibuz. Una dintre victime a vorbit în exclusivitate cu reporterii Observator. Explozia roţii i-a rupt piciorul. Şi a declanşat o anchetă la regia de transport locală.

Vezi și

Doi oameni au ajuns la spital, în Braşov, după explozia unui troleibuz. Una dintre victime a vorbit în exclusivitate cu reporterii Observator. Explozia roţii i-a rupt piciorul. Şi a declanşat o anchetă la regia de transport locală. Oamenii spun că circulă cu mijloace de transport în comun învechite şi că oricând se pot întâmpla tragedii.

Una dintre victime, o femeie de 79 de ani a auzit zgomotul puternic şi s-a trezit la pământ. Plină de praf şi cu dureri mari, victima a fost tot timpul conştientă. Femeia a fost operată de urgenţă. 

La spital a ajuns şi un bărbat care avea capul spart şi era zgâriat pe faţă.

Acum este bine, dar suferinţa nu s-a terminat. 

Deşi victimele nu au depus plângeri la poliţie, este anchetă de proporţii în Braşov. 

Silviu Ştefan, purtator de cuvânt RATBV: "Noi, independent de ancheta pe care o desfăşoară cei de la Poliţie, vom desfăşura propria cercetare. Troleibuzul în care s-a produs accidentul era verificat şi îndeplinea toate condiţiile pentru a circula."

Poliţiştii au deschis un dosar penal penatru vătămare corporală. Adevărul va ieşi la iveală abia după terminarea expertizelor tehnice în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Doi oameni au ajuns la spital, în Braşov, după explozia unui troleibuz