Antena Meniu Search
x

Încă doi dintre românii infectați cu coronavirus s-au vindecat

Doi români s-au vindecat deja de coronavirus, a transmis Direcția de Sănătate Publică (DSP) Timiș. Este vorba despre femeia de 38 de ani și bărbatul de 47 de ani, care au venit unul lângă altul cu avionul, din Italia.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 05.03.2020, 15:26

Doi dintre românii infectați cu coronavirus s-au vindecat
Încă doi dintre românii infectați cu coronavirus s-au vindecat, au arătat testele de laborator - Observator

Alți doi români s-au vindecat deja de coronavirus, a transmis Direcția de Sănătate Publică (DSP) Timiș. Este vorba despre femeia de 38 de ani și bărbatul de 47 de ani, care au venit unul lângă celălalt cu avionul, din Italia.

Marți, pe 3 martie, bărbatul de 47 de ani din Timiș fusese depistat pozitiv cu COVID-19, după ce a intrat în contact cu femeia din Timişoara, la rândul ei infectată.

După ce s-a îmbolnăvit, acesta i-a transmis boala și nepotului său, în vârstă de 16 ani, care a purtat virusul inclusiv la școală

După două serii de examinări făcute de medicii din Timiș, joi testele au ieșit negativ. Atât bărbatul de 47 de ani cât și femeia de 38 sunt vindecați, însă vor rămâne în continuare internați în spital.

Și băiatul de 16 ani, care a fost infectat de unchiul său, a fost testat, rezultatele indicând că este în continuare purtător al coronavirusului, deși nu are simptome.

Colegul său de bancă, supus și el testelor de laborator, nu s-a îmbolnăvit.

Anunțul vine după ce și primul pacient diagnosticat cu coronavirus, din Gorj, a fost considerat vindecat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Încă doi dintre românii infectați cu coronavirus s-au vindecat