Antena Meniu Search
x

Video Doi şoferi s-au bătut şi scuipat într-un giratoriu din Suceava. Unul l-a tras de picioare pe celălalt, ca să-l scoată din mașină

O neînţelegere în trafic s-a lăsat cu pumni şi picioare între doi şoferi din Suceava. Mai întâi, unul dintre ei a vrut să-l scoată pe celălalt cu forța din mașină, iar de aici conflictul a escaladat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.07.2021, 15:17

Vezi și

Bătaia a avut loc, în această dimineață, în jurul orei 11.00,  în sensul giratoriu de la intersecţia străzii Mărăşeşti cu bulevardul George Enescu, din municipiul Suceava.

În înregistrarea filmată de un martor, se vede cum unul dintre bărbați încearcă să-l scoată pe celălat din mașină. Îl trage de picioare, în timp ce șoferul opune rezistență ținându-se cu mâinile de volan. Văzând că nu reușește să-l extragă, omul renunță resemnat și se îndreaptă spre mașină.

Cuprins de furie, șoferul atacat iese din mașină, îl lovește cu piciorul pe atacator, apoi cei doi se înjură și se scuipă. Poliţiştii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava s-au autosesizat în acest caz şi au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Niciunul dintre șoferi nu a depus plângere.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Andreea Petrescu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doi şoferi s-au bătut şi scuipat într-un giratoriu din Suceava. Unul l-a tras de picioare pe celălalt, ca să-l scoată din mașină