Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Doi soţi au fost bătuţi crunt în luna de miere, de faţă cu copiii. Agresorii le-au trimis apoi un mediator

Luna de miere a unui cuplu s-a transformat în coşmar în Maramureş. În faţa restaurantului unde petrecuseră, proaspeţii însurăţei au fost bătuţi sub privirile terifiate ale copiilor lor. Când şi-au dat seama agresorii că violenţele au fost filmate de camerele de supraveghere, au trimis un mediator să convingă victimele să nu îi reclame la poliţie. 

de Redactia Observator

la 23.10.2024 , 19:24

Cuplul din Piatra Neamţ a fost atacat când a ieşit dintr-un restaurant din Vişeul de Sus. Mai mulţi localnici i-au reproşat că i-ar fi deranjat în timpul mesei. 

Ce spun victimele atacului

"Acest scandal a început pur şi simplu de la o atingere de scaune. Nu s-a schimbat nicio replică, nu s-a văzut ochi în ochi. Au sărit pe noi, noi cu copii mici, de doi ani, acolo, în grupul nostru, terorizaţi. Eu, plin de sânge. Mi-au spart nasul, buza, plin de sânge pe faţă", ne spune una dintre victime.

Vezi și

Sub ploaia de lovituri au ajuns şi nişte prieteni ai cuplului aflat în luna de miere. Unul dintre ei a izbutit să ceară ajutor la 112. Până să ajungă Poliţia, o maşină de jandarmi a trecut pe lângă încăierare fără să oprească. 

Doi bărbaţi şi o femeie au ajuns la spital. Identificaţi de poliţişti, agresorii sunt anchetaţi pentru loviri şi alte violenţe şi ar putea fi condamnaţi la doi ani de închisoare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Evenimente » Doi soţi au fost bătuţi crunt în luna de miere, de faţă cu copiii. Agresorii le-au trimis apoi un mediator