Antena Meniu Search
x

Doi tineri, 21 şi 22 de ani, morţi la Bărăganul, în Brăila, după ce maşina în cre erau a distrus un gard şi a ars complet

Doi tineri, 21 şi 22 de ani, morţi la Bărăganu, în Brăila, după ce maşina în cre erau a distrus un gard şi a ars complet. Unul dintre tineri a fost aruncat din maşină, după impact.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.08.2019, 09:36

Accident la Bărăganu, în Brăila
Doi tineri, 21 şi 22 de ani, morţi la Bărăganu, în Brăila, după ce maşina în cre erau a distrus un gard şi a ars complet - Twitter

Doi tineri, 21 şi 22 de ani, morţi la Bărăganul, în Brăila, după ce maşina în cre erau a distrus un gard şi a ars complet. Unul dintre tineri a fost aruncat din maşină, după impact.

Accident teribil miercuri noaptea pe un drum din Brăila, în comuna Brărăganul. O maşină a ieşit de pe şosea şi a distrus un gard, apoi a luat foc. Doi tineri erau în maşină, amândoi au murit, unul fiind aruncat din autoturim, celălalt rămânând încarcerat.

În jurul orei 02.00, Garda de intervenție Însurăței a intervenit cu o ASAS si o ambulanţă SMURD la un accident auto urmat de incendiu. Două victime, bărbați de 21 şi 22 ani, din Bărăganu, au murit. 

Una din victime a fost proiectată în afara autoturismului, i s-au aplicat manevre de resuscitare, iar cea de-a doua victimă a fost găsită decedată în urma impactului cu gradul.

La 03.00 a fost declarat decesul celei de-a doua victime. Autoturismul a ars în totalitate, a fost afectat de incendiu şi gardul unei gospodării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Doi tineri, 21 şi 22 de ani, morţi la Bărăganul, în Brăila, după ce maşina în cre erau a distrus un gard şi a ars complet