Antena Meniu Search
x

Video Doi fraţi, de 17 şi 21 de ani, au murit, după ce au căzut într-o baltă din apropierea râului Olt. Eforturile salvatorilor au fost în zadar

Doi fraţi, de 17 şi 21 de ani, au murit, după ce au căzut într-o baltă din apropierea râului Olt, în localitatea Ioneşti. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul ISU Vâlcea.

de Monica Palade

la 21.05.2022, 19:02

Vezi și

Update: Pentru intervenţie, au fost alertați și scafandrii din cadrul ISU Olt, cei de la ISU Vâlcea aflându-se într-o misiune similară în județul Argeș.

În ciuda eforturilor salvatorilor, adolescentul de 17 ani nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat mort. Câteva minute mai târziu şi tânărul de 21 de ani a avut aceeaşi soartă. Cei doi erau fraţi şi au fost însoţiti la baltă de un frate mai mic, de cinci ani, care a vrut să intre şi el. Dându-şi seama de pericol, cei mai mari nu l-au lăsat şi i-au strigat să se ducă după ajutor. Însă până la sosire, tinerii s-au înecat,  informează reporterul Observator Alin Stan.

Au căzut într-o baltă escavată

Forțele de intervenție au ajuns la locul intervenției și au constatat că cei doi băieți au căzut într-o baltă excavată, cu o suprafață de cca 1000 mp și o adâncime de cca 4 m, care nu are circuit deschis cu râul Olt.

Primul a fost găsit tânărul de 17 ani, care a fost scos din apă inconştient şi s-au început manevrele de resuscitare. Ulterior, a fost găsit şi a doua victimă, pentru care s-a procedat la fel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Doi fraţi, de 17 şi 21 de ani, au murit, după ce au căzut într-o baltă din apropierea râului Olt. Eforturile salvatorilor au fost în zadar