Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi tineri de 18 ani din Dâmboviţa, prinşi în trafic la volanul unei maşini furate. Şoferul nu avea nici măcar permis de conducere

Doi tineri de 18 ani au fost reţinuţi de poliţişti după ce au fost opriţi în trafic pe raza comunei Vulcana Pandele şi s-a constatat că maşina în care se aflau era furată, informează, luni, IPJ Dâmboviţa.

de Redactia Observator

la 16.09.2024 , 10:58

- Shutterstock

Poliţiştii au descoperit că tânărul nu avea permis de conducere, iar în interiorul maşinii erau mai multe bunuri furate.

"La data de 15 septembrie, în jurul orei 11,50, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Pucioasa au oprit pentru control, pe raza localităţii Vulcana Pandele, un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din Târgovişte. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere, iar autoturismul pe care l-ar fi condus ar fi fost sustras de către acesta, în cursul nopţii de 14 spre 15 septembrie, de la un bărbat de 62 de ani, din Buzău. Poliţiştii au controlat interiorul autoturismului, fiind descoperite mai multe bunuri (trusa chei, cric şi roată de rezervă) care ar fi fost sustrase, în timpul nopţii, de către şoferul autoturismului şi un alt tânăr, de 18 ani, din garajul unei locuinţe ce aparţine unui bărbat de 69 de ani, din Vulcana Pandele", precizează reprezentanţii IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Atât autoturismul, cât şi celelalte bunuri sustrase au fost recuperate, urmând să fie predate persoanelor vătămate.

Articolul continuă după reclamă

Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei să fie prezentaţi magistraţilor pentru luarea unei măsuri preventive. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Doi tineri de 18 ani din Dâmboviţa, prinşi în trafic la volanul unei maşini furate. Şoferul nu avea nici măcar permis de conducere