Antena Meniu Search
x

Doi tineri din Ploieşti au bătut o femeie de 20 de ani şi i-au tăiat cauciucurile, după ce aceasta le-ar fi lovit accidental maşina

Scene şocante în parcarea Sălii Sporturilor din Ploieşti. Doi tineri de 17 şi 19 ani au lovit o femeie de 20 de ani şi i-au tăiat cauciucurile de la maşină. Scandalul ar fi pornit după ce aceasta ar fi lovit accidental autoturismului în care cei doi se aflau. 

de Redactia Observator

la 10.04.2023, 15:31

Maşina poliţie
Doi tineri din Ploieşti au bătut o femeie de 20 de ani şi i-au tăiat cauciucurile, după ce aceasta le-ar fi lovit accidental maşina - Shutterstock

Doi tineri cu vârste de 17, respectiv 19 ani au lovit o femeie de 20 de ani şi au tăiat cu un cuţit cauciucurile maşinii acesteia, după ce tânăra a acroşat accidental autoturismul în care cei doi se aflau şi care era staţionat în zona unui parc din Ploieşti. Cei doi sunt cercetaţi în stare de libertate, niciunul dintre ei neavând antecedente penale, potrivit News.

Tânăra de 20 de ani, agresată după ce ar fi lovit accidental o maşină

Altercaţia avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în parcarea Sălii Sporturilor din Ploieşti, care deserveşte unul dintre cele mai mari parcuri din oraş. 

Femeia agresată, în vârstă de 20 de ani, a acroşat şi avariat uşor autoturismul în care cei doi tineri de 17, respectiv 19 ani se aflau şi care era parcat regulamentar. Între cei trei a pornit o ceartă, femeia susţinând că este nevinovată, moment în care tânărul de 19 ani a înjurat-o şi lovit-o peste faţă, iar celălalt i-a tăiat cu un cuţit trei dintre cauciucurile maşinii.

După incident, cei doi au plecat. Poliţiştii, sesizaţi de către femeia lovită, au găsit maşina în care se aflau suspecţii pe o stradă din Ploieşti. Cei doi sunt cercetaţi în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Doi tineri din Ploieşti au bătut o femeie de 20 de ani şi i-au tăiat cauciucurile, după ce aceasta le-ar fi lovit accidental maşina