Antena Meniu Search
x

Doi tineri din Gorj, 'frizeri de ocazie', îşi vor petrece Crăciunul în arest după ce şi-au ras în cap prietenul de pahar

Doi tineri din localitatea Drăguţeşti, judeţul Gorj, îşi vor petrece Crăciunul în arest după ce şi-au ras în cap prietenul de pahar.

Doi tineri îşi vor petrece Crăciunul în arest după ce şi-au ras în cap prietenul de pahar

Doi tineri din localitatea Drăguţeşti, judeţul Gorj, îşi vor petrece Crăciunul în arest după ce şi-au ras în cap prietenul de pahar.

Costin Marian Andronache şi Andrei Udrea au băut împreună cu un prieten, la sfârşitul săptămânii trecute, iar la un moment dat, după ce prietenul lor s-a îmbătat şi a adormit cu capul pe masă, cei doi s-au gândit să îi facă o surpriză.

Au luat o maşină de tuns şi l-au ras în cap. În timpul 'surprizei', tânărul s-a trezit şi a făcut o criză de nervi atunci când a descoperit că a rămas fără podoaba capilară.

Bărbatul a ameninţat că va suna la numărul unic de urgenţă 112, iar pentru a-l opri, cei doi i-au luat telefonul.

După ceva timp, tânărul ras în cap a reuşit să sune la Poliţie, iar un echipaj s-a deplasat la faţa locului şi i-a încătuşat pe cei doi 'frizeri de ocazie'.

Acuzaţi de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate, cei doi au fost arestaţi preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Doi tineri din Gorj, 'frizeri de ocazie', îşi vor petrece Crăciunul în arest după ce şi-au ras în cap prietenul de pahar