Antena Meniu Search
x

Doi tineri sirieni, de 18 şi 19 ani, prinşi la vama Giurgiu ascunşi într-un TIR cu umeraşe

Doi tineri de origine siriană, cu vârste de 18, respectiv, 19 ani, au fost prinşi la vama GIurgiu ascunşi într-un TIR cu umeraşe.

de Redactia Observator

la 25.08.2023, 11:46

- Shutterstock

Doi tineri sirieni cu vârste de 18, respectiv, 19 ani au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră giurgiuveni, ascunşi în semiremorca unui ansamblu rutier care transporta umeraşe din Turcia pentru România, în PTF Giurgiu.

"În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în România, un cetăţean bulgar, în vârstă de 57 de ani, aflat la volanul unui ansamblu rutier care transporta umeraşe din Turcia pentru România. La controlul de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit că şnurul asigurator al semiremorcii a fost rupt şi lipit, iar în interior se aflau ascunse două persoane de sex masculin. În cadrul cercetărilor, cei doi bărbaţi au declarat autorităţilor de frontieră că sunt cetăţeni de origine siriană, cu vârste de 18, respectiv, 19 ani", se arată într-un comunicat de presă, emis vineri, de ITPF Giurgiu.

Atât tinerii sirieni, şoferul tirului, precum şi mijlocul de transport au fost preluaţi de către Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Doi tineri sirieni, de 18 şi 19 ani, prinşi la vama Giurgiu ascunşi într-un TIR cu umeraşe