Antena Meniu Search
x

Video Doi turiști străini, rupți parcă din filmele western, s-au rătăcit cu tot cu cai prin centrul istoric al Craiovei

Scene inedite astăzi, pe străzile Craiovei. Chiar prin centrul istoric al oraşului, şi-au făcut apariţia doi tineri rupţi parcă din filmele western. Alături de caii pe care îi ţineau de căpăstru, tinerii s-au plimbat agale pe străzile oraşului, sub privirile curioase ale trecătorilor. Au fost luaţi la întrebări de poliţiştii locali care au aflat că cei doi, un bărbat de 26 de ani şi o femeie de 43 din Noua Zeelandă, călătoresc spre castelul Bran.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 20.06.2021, 10:45

Vezi și

Turiștii le-au declarat poliţiştilor că sunt pasionaţi de călărie şi se află într-un tur prin Europa, pentru a vizita mai multe castele medievale. S-au rătăcit pe străzile din Bănie iar poliţia i-a ghidat pe cei doi turişti speciali spre drumul lor.

Polițiștii locali au avut grijă să le ofere apă și asistență pentru a evita orice incident rutier si pietonal, ei fiind apoi conduși până la ieșirea din Craiova, să-și continue drumul spre obiectivele turistice.

În urmă cu o săptămână, cei doi turiști au călătorit în nord-vestul Bulgariei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » Evenimente » Doi turiști străini, rupți parcă din filmele western, s-au rătăcit cu tot cu cai prin centrul istoric al Craiovei