Antena Meniu Search
x

Video Doi ursuleți rămași orfani au fost găsiți în curtea unei case din Biertan

Doi ursuleți de numai două luni, rămași fără mamă, au rămas în curtea unei locuințe din Biertan, după ce s-au pierdut de ursoaică. Proprietarul gospodăriei a apelat la ajutorul specialiștilor, iar animăluțele au ajuns în siguranță, într-un sanctuar al urșilor. 

de Redactia Observator

la 01.04.2021, 08:32

Cei doi pui de urși salvați de Asociația Prietenii Berzelor
Cei doi pui de urși salvați de Asociația Prietenii Berzelor - AMP Libearty
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Puii, două femele de două luni, erau speriați și înfometați. Pentru a-i feri de pericole și ca să nu cădă pradă câinilor sau altor animale din zonă, bărbatul i-a lăsat peste noapte în curtea sa, în speranța că va apărea mama ursuleților. Nu a apărut din păcate nici peste noapte și nici a doua zi, potrivit Ora de Sibiu

În cele din urmă, proprietarul gospodăriei a sunat specialiștii, iar ursuleții au fost preluați de Asociația Prietenii Berzelor și transportați într-un sanctuar al animalelor. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

’’Două fete pufoase, orfane de numai două luni, au sosit aseară în grija echipei sanctuare AMP Libearty. Micii urși au fost găsiți lângă o casă din Biertan, județul Sibiu.Erau singuri, flămânzi și extrem de speriați! Degeaba bărbatul a așteptat-o pe mama urs … ea nu a venit, deși cei mici au strigat-o continuu’’, spun cei de la AMP Liberty, într-o postare pe pagina lor de Facebook.

’’Ne bucurăm că am putut ajuta și că cele două ghemotoace sunt pe mâini bune’’, spun cei de la Asociația Prietenii Berzelor, de la Cristian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Doi ursuleți rămași orfani au fost găsiți în curtea unei case din Biertan