Antena Meniu Search
x

Foto Doi viitori miri s-au îndrăgostit de aceeaşi tânără, care şi-a părăsit iubitul pentru o viaţă împreună cu ei

Doi tineri din Germania, care abia se logodiseră şi urmau să facă nunta, s-au trezit amândoi îndrăgostiți de prietena viitoarei mirese şi dezvăluie că sunt împreună toţi trei şi alcătuiesc, impropriu spus, "un cuplu" fericit.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.11.2020, 20:53

  • Cei trei visează la o viaţă împreună
  • Ei spun că s-au îndrăgostit iremediabil şi reciproc

Ei ar vrea să se căsătorească toţi trei, între ei, însă legea germană nu permite astfel de uniuni. Până atunci ei spun că se bucură împreună, reciproc, locuiesc împreună şi încearcă să găsească o modalitate prin care să-şi legalizeze relaţia în trei.

Cei trei s-au îndrăgostit iremediabil între ei

La doar câteva luni după ce s-au logodit, Larissa Mader, în vârstă de 24 de ani, și Patrick Friedrich, în vârstă de 31 de ani, din Bad Camberg, Germania, s-au îndrăgostit iremediabil de Laura Hinsche, 24 de ani. Tânăra spune că s-a îndrăgostit şi ea, de amândoi în parte.

Larissa și Patrick, care sunt împreună de șase ani, intenționează să continue cu nunta și au spus că se vor căsători și cu Laura.

Laura: "La început nu a fost intenția de a ne îndrăgosti, dar nu ne putem controla întotdeauna sentimentele"

Laura s-a despărțit de iubitul ei de șase ani pentru a se alătura cuplului, dar spune că nu a fost uşor, dar este fericită.

Dragostea funcţionează şi în trei

"Viața este mult prea scurtă pentru a fi nefericită și pentru a face ceea ce societatea consideră cel mai bun. Cel mai important lucru într-o relatie poliamoroasă este comunicarea, deoarece neînțelegerile apar adesea mult mai repede la trei persoane decât la două", spun tinerii.

"Vrem doar să arătăm că dragostea funcționează şi în trei", a spus Laura.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Doi viitori miri s-au îndrăgostit de aceeaşi tânără, care şi-a părăsit iubitul pentru o viaţă împreună cu ei