Antena Meniu Search
x

Doiniţa Oancea a reuşit să îşi învingă frica de înălţime şi a primit laudele juraţilor în emisiunea "Splash! Vedete la apă"

Doinița Oancea a învățat să înoate la Splash! Vedete la apă, iar toate laudele merg către antrenorul ei, Cătălin Cozma. Chiar dacă s-a lăsat cu plâns pe alocuri, Doinița Oancea a reușit să îi lase pe mulți fără cuvinte.

S[ te ui;i la video din aticol cand poti. Sigur te vor intreba la scoala
Doiniţa Oancea, concurentă Splash! Vedete la apăa - Antena 1

Doinița Oancea s-a autodescris astfel: "Am 38 de ani acum, anul trecut aveam 37. Sunt actriță la bază, am la activ multe seriale și telenovele, nu stau să le înșir, că-s multe. Cu dragostea stau excepțional, despărțită după cinci ani și jumătate de relație, și cu sportul stau extraordinar, niciodată nu mi-a plăcut să fac sport"

La antrenamente, Cătălin Cozma, antrenorul Doiniței Oancea, a observat cum teama de înălțime pe care actrița o are îi pune acesteia bețe în roate. Deși a reușit să o învețe să înoate, a fost mai greu să o facă să își învingă frica de înălțime. Pe alocuri, aceasta a trecut prin momente grele.

Actrița a decis totuși să sară de la cinci metri, nu de la trei metri, iar odată ajunsă pe platformă -a mulțumit în mod special lui Cătălin Cozma pentru tot ce a făcut acesta pentru ea. Apoi, a cerut să i se pună melodia preferată din ultimele zile, cântată de colega de emisiune, Elena Ionescu, și a sărit fără teamă. Sau cel puțin, așa a părut. "Nu pot să cred că am făcut asta!", le-a spus Doinița colegilor ei, abia ieșită din apă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Doiniţa Oancea a reuşit să îşi învingă frica de înălţime şi a primit laudele juraţilor în emisiunea "Splash! Vedete la apă"