Antena Meniu Search
x

Video Dominique Lăcătuş, despre momentul când a simţit că vrea să se facă actriţă: "Primul pas a fost în a XII-a. Am văzut că e lumea mea"

Dominique Lăcătuş este fiica unei legende a Stelei, Marius Lăcătuş şi este îndrăgostită de actorie încă din copilărie. A reuşit să obţină un rol în Adela şi şi-a făcut astfel debutul în lumea serialelor! Iar acum ne povesteşte despre experienţa de pe platourile de filmare.

de Redactia Observator

la 03.06.2021, 13:34

Vezi și

"Primul pas a fost în a XII-a, am început nişte cursuri, acolo împreună cu acea academie am făcut şi nişte proiecte, am văzut că e lumea mea, mă simt foarte bine şi după am decis să plec la Madrid, la facultate. 

Eu am făcut cinematografie şi televiziune, nu chiar teatru, atunci am învăţat mai multe lucruri care poate nu se învaţă la noi. Cum e cu o cameră, paşii care trebuie să îi urmezi. Nimic nu este întâmplător", a povestit Dominique pentru Observator 12.

Mai multe în interviul de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Dominique Lăcătuş, despre momentul când a simţit că vrea să se facă actriţă: "Primul pas a fost în a XII-a. Am văzut că e lumea mea"