Antena Meniu Search
x

Un român, asistent medical în armata americană, apăra imaginea lui Donald Trump! A depus plângere împotriva unui poliţist român care l-ar fi jignit pe preşedinte

Un român nu a suportat o vorbă nepotrivită despre preşedintele Statelor Unite şi ameninţă un poliţist cu plângeri penale. Românul trăieşte peste Ocean şi când s-a întors acasă s-a certat cu agentul de la Rutieră. Pentru imaginea lui Donald Trump, cere acum ca şefii Poliţiei Române să ia atitudine, mai ales că şi ministrul de Interne ar fi fost ofensat.

Vezi și

Un român nu a suportat o vorbă nepotrivită despre preşedintele Statelor Unite şi ameninţă un poliţist cu plângeri penale. Românul trăieşte peste Ocean şi când s-a întors acasă s-a certat cu agentul de la Rutieră. Pentru imaginea lui Donald Trump, cere acum ca şefii Poliţiei Române să ia atitudine, mai ales că şi ministrul de Interne ar fi fost ofensat.

Dan Dumitrescu îşi aminteşte că tot scandalul a pornit după ce a fost oprit în trafic de un poliţist de la Rutieră. Era în comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu. 

Asistent medical în armata SUA, Dan Dumitrescu susţine că nu va lăsa lucrurile aşa. S-a supărat că agentul din Giurgiu a jignit preşedintele ţării care l-a adoptat. 

"Despre preşedintele american a spus... vă zic în engleză dacă vreţi... Go back to America!!

Pe acelaşi subiect

Preşedintele american e nebun", povesteşte bărbatul.

Nu doar Donald Trump ar fi fost vizat, ci şi Carmen Dan, şefa de la Interne. Povesteşte că a depus sesizări împotriva poliţistului, atât la Minister, cât şi la Poliţia Română.

"A spus că aia e pupila. Pupila domnului Dragnea. Declar public, este o ruşine a Poliţiei Române agentul Ion Stănişteanu de la Poliţia Giurgiu", afirmă Dan Dumitrescu

Superiorii poliţistului acuzat de abuz în serviciu nu au putut fi contactaţi pentru a oferi lămuriri în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Un român, asistent medical în armata americană, apăra imaginea lui Donald Trump! A depus plângere împotriva unui poliţist român care l-ar fi jignit pe preşedinte