Antena Meniu Search
x

Video Donaţie record pentru Oraşul Faptelor Bune. Suma neaşteptată oferită de o familie de orădeni pentru o fetiţă bolnavă

Cei 8 DJ ai Radio ZU şi-au luat rămas bun de la orădeni părăsind casa de sticlă din Piaţa Unirii şi urcând pe scena de la Târgul de Crăciun. Vedetele Zu s-au declarat îndrăgostite şi impresionate de Oradea, "cel mai frumos oraş din România". În total, în cadrul ediției, s-au adunat aproape 600.000 de euro pentru cazurile sociale promovate de Radio ZU şi s-a înregistrat un record: cea mai generoasă donație s-a ridicat la 25 de mii de euro, făcută de o familie de orădeni pentru o fetiță bolnavă.

de Redactia Observator

la 24.12.2022, 10:17

Vezi și

Minunile s-au întâmplat în Orașul Faptelor Bune, unde oamenii care au avut nevoie de ceva s-au întâlnit cu cei care au avut de unde da, iar poveștile triste au avut un final fericit. Mână de la mână, Radio ZU a făcut România bună.

Daniel Buzdugan: În seara asta am avut, de la Bucureşti, 19.000 şi ceva de euro. Cea mai mare donaţie din toate timpurile a oraşului faptelor bune a venit aseară de la nişte orădeni, Cristian şi Ana Maria, care au donat 25 de mii de euro.

Donația record a fost făcută pentru operaţia Victoriei, o fetiţă de aproape 3 ani, care nu poate să meargă din cauza unei parapareze spastice.

Răzvan Popescu: E un fel de a da înapoi uite, atât, o fărâmă mică din vieţile frumoase pe care nouă Destinul, Dumnezeu, cineva bun ni le-a dat.

Mâna de la mâna, romanii de pretutindeni au făcut minuni și au schimbat destine. Au îndeplinit vise. Au adus speranțe.

Timp de o săptămână, la Oradea, s-a desfășurat a opta ediţie de "Oraşul faptelor bune"

Cuza: În urnă sunt peste 60-70.000 de euro. Oameni care au venit cu picioarele lor şi au băgat cu mânuţa lor bani, de la un leu la 10.000 de lei în urnă.

Tânără: M-a impresionat solidaritatea umană. Solidaritatea umană care se trezeşte din ce în ce mai mult.

Tânără: Ne bucurăm că putem ajuta atât de multe suflete, Mai ales copii.

Seară de seară, pe scena din piața Unirii, toate faptele bune au fost răsplătite cu momente inedite. Zeci de trupe și soliști au încins atmosfera și au adunat mii de spectatori.

Kinga Sebestyen: Ne-am adunat, iarăşi să adunăm prin sport. Din partea mea o să donez 5.000 de lei.

Buzdugan: Am ajuns, în această ediţie, până în acest moment, să adunăm aproape 600.000 de euro.

Vlad Drăgulin: Noi românii suntem oameni buni! Mulţumim, Oradea, mulţumim România! Sărbători fericite!

Iar, la final, cu toţii au aprins luminile speranţei pentru alte fapte bune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Donaţie record pentru Oraşul Faptelor Bune. Suma neaşteptată oferită de o familie de orădeni pentru o fetiţă bolnavă