Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Doreii" care au trasat marcajul cu "TAIX" au o scuză: l-au făcut noaptea

Dorel loveşte de această dată la Brăila. Un banal marcaj rutier pentru o staţie de taxi a ajuns celebru în doar câteva ore, după ce muncitorii nu au reuşit să scrie corect un cuvânt din 4 litere şi a ieşit TAIX, în loc de taxi. 

de Adrian Obreja

la 27.09.2024 , 20:21

T-A... IX. Chiar dacă pare simplu, marcajul rutier i-a încurcat pe muncitorii din Brăila. Staţia de taxi inedită se află în dreptul spitalului 3 şi a strâns milioane de reacţii în online: „Dacă te uiţi cruciş se vede corect"; „A făcut şi omul o glumă şi-i săriţi la gât"; „Dorele, aşa ţi-am zis să faci?“, sunt doar câteva dintre comentarii.

După ce marcajul rutier a fost fotografiat şi postat pe o reţea de socializare unde a devenit viral, în urmă cu scurt timp a fost acoperit cu un strat de vopsea. Cu toate astea, încă se mai vede cuvântul scris greşit. 

Staţia de taxi stârneşte râsete la fiecare pas

Vezi și

Staţia de taxi stârneşte râsete la fiecare pas. "T-A... aaaa. Şi-au dat seama de greşală şi au rectificat-o, nu?", spune un localnic. "Probabil aşa se traduce în limba lor", adaugă altul.

Edilul oraşului nu ştia de isprava angajaţilor săi, însă îi va obliga pe drumari să plătească corectarea marcajului. "Nu am ce să zic. Aşa s-au inventat bancurile cu Dorei, cu persoane de genul acesta. Întotdeauna Dorel va plăti pentru acţiunile lui", a declarat Marian Dragomir, primar Brăila.

Ca o scuză pentru Dorel, marcajul rutier a fost executat pe timp de noapte.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » "Doreii" care au trasat marcajul cu "TAIX" au o scuză: l-au făcut noaptea