Antena Meniu Search
x

Dosar penal pentru un bărbat care a folosit gaze lacrimogene asupra unui paznic dintr-un supermarket din Târgu Jiu

Un bărbat de 29 de ani a pulverizat spray lacrimogen către un agent de securitate, într-un supermarket din Târgu Jiu. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe. În plus, bărbatul, alături de o femeie de 25 de ani au primit amenzi de câte 500 de lei, transmite News.ro.

de Redactia Observator

la 01.04.2023, 15:23

Spray cu gaze lacrimogene
Dosar penal pentru un bărbat care a folosit gaze lacrimogene asupra unui agent de pază dintr-un supermarket - Shutterstock

”La data de 1 Aprilie a.c., Poliţia Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că în incinta unei societăţi comerciale de pe raza municipiului Târgu Jiu are loc un conflict între mai multe persoane”, a transmis, sâmbătă, IPJ Gorj.

Sursa citată a precizat că poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că unui bărbat de 37 de ani, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în calitate de agent de securitate în incinta unui supermarket,  i-a fost pulverizat spray iritant-lacrimogen în zona feţei de către un bărbat de 29 de ani, din comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, pe fondul unui conflict spontan.

”Atât bărbatul de 29 de ani, cât şi o femeie de 25 de ani, din judeţul Ialomiţa au fost sancţionaţi cu amendă contravenţională, în cuantum de 500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991”, a mai transmis sursa citată.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Dosar penal pentru un bărbat care a folosit gaze lacrimogene asupra unui paznic dintr-un supermarket din Târgu Jiu