Antena Meniu Search
x

Două angajate din cadrul DGASPC Gorj, confirmate cu Covid-19 la cinci zile după ce au primit doza de rapel

Două angajate din cadrul DGASPC Gorj au fost testate pozitiv la Covid-19 după cinci zile de la administrarea rapelului. Ambele angajate au simptome ușoare și au fost izolate la domiciliu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 14.02.2021, 15:18

Două angajate din cadrul DGASPC Gorj, confirmate cu Covid-19 la cinci zile după ce au primit doza de rapel
Două angajate din cadrul DGASPC Gorj, confirmate cu Covid-19 la cinci zile după ce au primit doza de rapel - Getty Images
  • Ambele persoane prezintă simptome ușoare și se află în izolare la domiciliu.
  • Angajații din centrele rezidențiale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj sunt testați săptămânal.

Angajatele au fost vaccinate cu rapelul serului anti-Covid miercuri, iar luni au fost testate și au ieșit pozitive la noul coronavirus.

Reprezentanții DGASPC Gorj fac precizarea, într-un comunicat, că de la rapel până la testare nu trecuseră 10 zile, respectiv intervalul necesar pentru a dezvolta un răspuns imun optim. 

Angajatele au o formă ușoară de Covid-19

Ambele persoane au fost izolate la domiciliu, prezentând simptome ușoare și tratându-se sub coordonarea și monitorizarea medicilor de familie.

Angajații din centrele rezidențiale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj sunt testați săptămânal tocmai ca să fie prevenită apariția focarelor de Covid în rândul angajaților și beneficiarilor din centre.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Diana Speretoiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Două angajate din cadrul DGASPC Gorj, confirmate cu Covid-19 la cinci zile după ce au primit doza de rapel