Antena Meniu Search
x

Foto Două bombe de aviație, fiecare cântărind 50 de kilograme, au fost găsite pe șantierul centurii din Timișoara

Două bombe de aviaţie, fiecare cântărind 50 de kilograme, au fost descoperite pe şantierul centurii de sud a municipiului Timişoara. Pompierii au intervenit cu o autospecială nouă, preluând cele două elemente de muniţie pe care urmează să le distrugă.

de Redactia Observator

la 10.04.2022, 16:14

bombe de aviație
Două bombe de aviație, fiecare cântărind 50 de kilograme, au fost găsite pe șantierul centurii din Timișoara - ISU Timiș

ISU Timiş a intervenit în cadrul unei misiuni de preluare a două bombe de pe şantierul centurii sud a municipiului Timişoara.

"Prima misiune pentru noua autospecială pirotehnică din dotarea ISU Timiş s-a dovedit a fi o provocare. 2 bombe de aviaţie, fiecare cântărind 50 de kg, au fost descoperite la intrarea în localitatea Moşniţa Nouă de către muncitorii de pe şantierul Centurii Timişoarei. Având în vedere complexitatea intervenţiei, întregul echipaj pirotehnic, format dintr-un ofiţer şi 3 subofiţeri, din cadrul ISU Timiş s-au deplasat în grabă la faţa locului", transmite ISU Timiş.

Cele două bombe urmează să fie distruse

"Datorită dotărilor speciale de pe noua autospecială pirotehnică, elementele de muniţie au fost manipulate cu grijă şi transportate în siguranţă la locul de depozitare, urmând a fi distruse", mai transmite ISU Timiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Evenimente » Două bombe de aviație, fiecare cântărind 50 de kilograme, au fost găsite pe șantierul centurii din Timișoara