Antena Meniu Search
x

Foto Două fete de 5 şi 15 ani au ajuns la spital, după ce au fost implicate într-un accident rutier grav pe E85, la Focşani

Două fete, cu vârste de 5 şi 15 ani, au fost rănite, în urma unui accident rutier grav petrecut pe E85, la Focşani. Victimele au fost preluate de ambulanţă pentru a primi îngrijiri medicale. În coliziune au fost implicate patru autovehicule, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

de Redactia Observator

la 07.11.2022, 14:40

Două fete de 5 şi 15 ani au ajuns la spital, după ce au fost implicate într-un accident rutier grav pe E85, la Focşani
Două fete de 5 şi 15 ani au ajuns la spital, după ce au fost implicate într-un accident rutier grav pe E85, la Focşani

Fetele au fost preluate de ambulanţă pentru a primi îngrijiri medicale. În coliziune au fost implicate patru autovehicule.

"Luni, în jurul orei 13,30, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în municipiul Focşani, pe DN2 - E85, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate patru autovehicule. Două minore, în vârstă de 5, respectiv 15 ani, au fost preluate de ambulanţă, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare", a precizat IPJ Vrancea.

Traficul se desfăşoară alternativ

Potrivit IPJ Vrancea, traficul se desfăşoară alternativ, pe sensul de mers Bacău - Focşani.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs evenimentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Două fete de 5 şi 15 ani au ajuns la spital, după ce au fost implicate într-un accident rutier grav pe E85, la Focşani