Antena Meniu Search
x

Două maşini s-au izbit în plin şi au aterizat în lanul de floarea soarelui, la Dărmăneşti. Trei copii şi şase adulţi erau în autoturisme

Nouă persoane au fost implicate într-un accident de circulaţie produs sâmbătă la ieşirea din localitatea Dărmăneşti spre Rădăuţi, în urma evaluării medicale la faţa locului, trei copii şi doi adulţi răniţi fiind transportaţi la spital.

de Redactia Observator

la 21.08.2021, 18:03

Vezi și

Potrivit ISU Suceava, ca urmare a accidentului în care au fost implicate două autoturisme, traficul rutier a fost blocat temporar pe ambele sensuri de mers.

"Coliziune între două autoturisme la ieșire din localitatea Dărmănești spre Rădăuți. Au fost implicate nouă persoane dintre care trei minori. Cinci persoane dintre care și cei trei minori în urma evaluărilor de la fața locului vor fi transportați la spital.

Intervin la fața locului pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2), o ambulanță SMURD TIM cu sprijinul a două ambulanțe SAJ", a transmis ISU Suceava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Două maşini s-au izbit în plin şi au aterizat în lanul de floarea soarelui, la Dărmăneşti. Trei copii şi şase adulţi erau în autoturisme