Antena Meniu Search
x

Două motociclete s-au făcut praf, iar trei persoane au fost rănite, în urma unui accident produs în Gorj

Un grav accident de circulaţie, soldat cu trei răniţi, s-a petrecut, în cursul zilei de sâmbătă, în localitatea Scoarţa, din judeţul Gorj.

de Redactia Observator

la 17.07.2021, 13:44

Una dintre motocicletele implicate în accidentul din Gorj a luat foc
Una dintre motocicletele implicate în accidentul din Gorj a luat foc - ISU Gorj
  • Persoanele rănite în accidentul din Gorj au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Jiu.

Două motociclete au fost implicate în accidentul din Gorj, iar impactul a fost atât de tare, încât ambele motociclete s-au făcut praf, iar una dintre ele chiar a izbucnit în flăcări.

Autorităţile locale au intervenit la faţa locului cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă dotată şi cu echipamente pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe din cadrul SAJ Gorj. Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, trei persoane au avut nevoie de ajutor medical, în urma accidentului produs în Gorj.

Cele trei victime au primit ajutor calificat la faţa locului, iar mai mulţi pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit la una dintre motociclete. Cele trei victime ale accidentului din Gorj au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Jiu.

Material realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de Alin Stan, corespondent Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Două motociclete s-au făcut praf, iar trei persoane au fost rănite, în urma unui accident produs în Gorj