Video

Două şoferiţe, pericol public pe străzile din Gorj: Una a intrat pe contrasens în sensul giratoriu, alta a întors pe linia continuă

De Redactia Observator.
Publicat: 22.07.2021, 17:02.
Actualizat: 22.07.2021, 17:08

Polițiștii din Gorj caută două șoferițe care au fost filmate în timp ce încalcă regulile de circulație. Una a ocolit sensul giratoriu prin partea stângă, cea de a doua a intrat pe interzis depășind linia dublă continuă și tăind calea unei mașini.

Incidentele nu au legătură între ele și sunt anchetate de polițiștii gorjeni. În ambele cazuri șoferițele care încalcă regulile au fost filmate cu ajutorul camerelor din bordul altor mașini. În imagini apare o mașină care intră într-un sens giratoriu, dar nu ocolește prin dreapta ci prin stânga, tăind calea altei mașini.

Cele două şoferiţe riscă sancţiuni

Cea de a doua șoferiță căutată de polițiști a claxonat repetat și apoi a virat la stânga, deși manevra este interzisă în acea zonă, încălcând linia dublă continuă și obligând un șofer care circula regulamentar să frâneze brusc. După ce vor fi identificate, cele două șoferițe ar putea fi sancționate de polițiști.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.