Antena Meniu Search
x

20 de masini de epoca au facut senzatie la Salonului Auto Moto din Capitala

Lustruite si aranjate, 20 de masini de epoca au facut senzatie la Salonului Auto Moto din Capitala. Cu o vechime de aproape un secol, batranele doamne au stat sa fie pozate si admirate de cei care au venit la targ sa isi caute o masina.

Vezi și

Piesele unicat au fost si ele scoase la vanzare si nusunt chiar atat de scumpe. Cea mai batrana masina de la targul auto este chiar Ford T, primul autoturism produs in serie. Filmele lui Stan si Bran l-au facut celebru, iar reconditionat, atrage toate privirile.

Costa 26.000 de euro, dar poate fi si inchiriat de pasionatii de masini vechi. Mai tanãr, dar cu o traditie la fel de lungã este si un Chevrolet produs in 1928. Costa aproape 40.000 de euro.

Printre piesele de colectie se mai numaaã un Ford din 1959, un Rolls-Royce fabricat in 1979, dar si un Porsche 912 din anii '60. Insa bijuteria targului a fost, de departe, un Mercedes. N-ai spune ca e o masinã veche de 50 de ani. E unicat in Romania, iar la nivel mondial mai exisaã doar cateva zeci de exemplare. Proprietarul a cumparat-o tocmai din California, Statele Unite. Dupa trei ani de restaurari si investitii, a scos masina la plimbare.

La fel de admirate au fost si noile modele de masini aparute de piata. Din cauza pretului, au devenit tot piese de muzeu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » 20 de masini de epoca au facut senzatie la Salonului Auto Moto din Capitala