Antena Meniu Search
x

Video "Dragostea din tei" a trupei O-Zone va avea o nouă versiune creată de David Guetta în colaborare cu One Republic

Hitul trupei O-zone, "Dragostea din tei" va avea încă o versiune. De această dată, una a celui mai bun DJ al lumii, David Guetta! Piesa lui va apărea oficial în câteva ore, însă fanii pot asculta fragmente din ea pe Internet şi acum. Este o colaborare cu One Republic şi reprezintă practic cel mai mare proiect muzical din ultimii ani în care se aude refrenul compus de Dan Bălan, liderul trupei O-Zone.

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 21:55

Vezi și

Era începutul anilor 2000 când Dan Bălan, Arsenie Todiraş şi Radu Sîrbu ne-au făcut cunoştinţă cu "Dragostea din Tei". Astăzi, la mai bine de 20 de ani distanţă, mai multe Discuri de Platină şi de Aur obţinute şi peste 40 de adaptări în 12 limbi ale lumii, celebra melodie se reinventează în studioul DJ-ului numărul 1 în lume. David Guetta. 

"I don't wanna wait" se va numi versiunea lui 2024 a hitului O-Zone

Deşi varianta oficială apare mâine, David Guetta nu a mai avut răbdare şi le-a dat ocazia fanilor să o asculte live, zilele trecute, la un festival muzical din Miami.

Radu Sîrbu, fost membru O-Zone: Iniţial când am auzit pentru prima dată sample-ul piesei postat de David Guetta pe Instagram, am avut un sentiment de Deja vu! E dovada faptului că piesa nostră e una legendară, iar eu sunt extrem de mândru şi de recunoscător că sunt o parte care a contribuit la succesul piesei. 

"Dragostea din tei" rămâne hitul care le-a deschis toate uşile băieţilor de la O-Zone: melodia a ocupat locul 1 în topurile europene vreme de trei luni, iar celebra revistă Rolling Stone a inclus-o în topul celor mai populare piese ale tuturor timpurilor, alături de hituri ale trupelor BackStreet Boys sau N Sync. În scurt timp, a ajuns să fie fredonată din China şi până la Hollywood. Selena Gomez şi Rihanna au lansat piese inspirate de celebrul refren al trupei din Republica Moldova. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Dragostea din tei" a trupei O-Zone va avea o nouă versiune creată de David Guetta în colaborare cu One Republic