Antena Meniu Search
x

DRAMA familiei tinerei din Vrancea care s-a sacrificat pentru fetiţa ei continuă: Trupul Roxanei nu a fost încă adus în ţară. ANUNŢUL făcut de apropiaţi

Deşi a decedat în urmă cu patru zile, trupul neînsufleţit al Roxanei Dragomir, tânăra din Focşani care a ales să se sacrifice pentru a o aduce pe lume pe fiica ei, Maya, nu a fost încă adus în ţară.

Deşi a decedat în urmă cu patru zile, trupul neînsufleţit al Roxanei Dragomir, tânăra din Focşani care a ales să se sacrifice pentru a o aduce pe lume pe fiica ei, Maya, nu a fost încă adus în ţară.

Roxana Dragomir a pierdut lupta cu cancerul, vineri, 24 februarie, într-un spital din Turcia, unde urmase trei cure de chimioterapie în încercarea de a învinge boala.

De atunci, pe contul de Facebook Ajutor pentru Roxana s-au făcut trei anunţuri cu privire la repatrierea trupului neînsufleţit al tinerei de 26 de ani.

Sâmbătă, familia Roxanei a anunţat că trupul neînsufleţit al tinerei va fi adus în ţară luni, urmând să fie depus la o biserică din Focşani. Luni, într-un alt mesaj se menţiona că Roxana va ajunge marţi după-amiază în România. Însă, a urmat un alt mesaj prin care apropiaţii anunţă că plecarea a fost amânată pentru ora 20.00, marţi.

Pe acelaşi subiect

"Deoarece nu toate companiile aeriene se ocupa cu tipul de transport de care avem noi nevoie, maine seară (n.r. marţi), la 20:00 ora locală, vom zbura spre România. Să speram că vom ajunge în regulă", se arată în mesaj.

Drama Roxanei Dragomir

Roxana Dragomir, în vârstă de 26 de ani, a aflat că este bolnavă de cancer la numai câteva luni după ce a rămas însărcinată.

Nu a renunţat la sarcină, pentru a-şi îngriji mai întai de toate sănătatea, ci a ales să îşi aducă pe lume copila, chiar dacă asta a însemnat să îşi pună în pericol propria viaţă. 

"Pentru a supravieţui a trebuit ca Maya sa vină pe lume prematur, iar mamei să i se amputeze piciorul. Roxana a văzut-o pe Maya doar la nastere câteva secunde, urmand ca ea sa fie ținută la incubator, iar Roxana trimisă la alt spital pentru amputarea piciorului", au scris prietenii şi familia fetei, într-un apel publicat pe Facebook în luna ianuarie a acestui an.

Citeşte şi: A luptat până în ultima clipă! Drama ULTIMELOR ZILE din viaţa Roxanei, tânăra mamă care s-a sacrificat pentru fiica ei, Maya (FOTO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » DRAMA familiei tinerei din Vrancea care s-a sacrificat pentru fetiţa ei continuă: Trupul Roxanei nu a fost încă adus în ţară. ANUNŢUL făcut de apropiaţi