Antena Meniu Search
x

Video Zi incendiară pentru iubitorii de curse. Prima etapă din Campionatul Naţional de Drift, în fața Arenei Naţionale. Peste 60 de piloți lupta pentru marele premiu

Iubitorii de curse au avut parte ieri de o zi incendiară. În faţa Arenei Naţionale din Capitală se desfăşoară în acest weekend prima etapă din Campionatul Naţional de Drift. În cursa pentru marele premiu s-au înscris peste 60 de piloţi din România, Bulgaria, Ucraina, Moldova și Norvegia.

de Redactia Observator

la 21.05.2023, 11:58

Vezi și

Prima zi de concurs a adunat în jurul Arenei Naţionale piloţi de toate vârstele, care i-au impresionat pe iubitorii de adrenalină veniţi să-i admire în cursa pentru titlul de campion.

Alin Huiu, reprezentant RoDrift: Sunt adolescenţi inclusiv de 15 ani care concurează în acest weekend aici. Avem părinţi VS copii, pentru că sunt foarte mulţi tineri care au călcat pe urmele părinţilor. 

În competiţie a intrat şi Claudiu Adam, care are doar 19 ani şi în 2021 a devenit cel mai tânăr campion național din istorie la drift. Claudiu a adunat aproape un deceniu de experiență pe circuite şi un palmares impresionant de premii la care nici cei din clasele seniorilor nu au ajuns.

Mii de spectatori au venit să admire atât spectacolul derapajelor controlate, cât şi maşinile puternice

Pe acelaşi subiect

Claudiu Adam, pilot profesionist: Este o atmosferă unică, ca fiecare început de an, am avut mici dificutăţi cu maşina care între timp s-au rezolvat. Şi acum sper să meargă totul bine ca pe roate.

Mii de spectatori au venit să admire atât spectacolul derapajelor controlate, cât şi maşinile puternice, tunate cu sute de cai putere. Printre ei l-am găsit şi pe fostul handbalist Alin Şania care a încercat şi el experienţa drifturilor.

Alin Şania, fost handbalist: Adrenalină pură! Aşa sentiment nu am trăit niciodată, deşi mi-au plăcut maşinile, am fost tânăr şi nebun, dar nu am experimentat niciodată un drift, şi este senzaţional.

La eveniment a fost prezentă şi Poliţia Română, care a tras un semnal de alarmă pentru cei care vor să iasă în evidenţă pe şosele. 

Robert Iacob, Poliția Capitalei: Teribilismul nu se face pe stradă, nevoia de adrenalină o avem şi noi, o au şi piloţii, dar trebuie să ne-o manifestăm într-un cadru sigur, pe un circuit , într-un poligon. 

Marele câştigător va fi anunţat în această seară când se va încheia competiţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Zi incendiară pentru iubitorii de curse. Prima etapă din Campionatul Naţional de Drift, în fața Arenei Naţionale. Peste 60 de piloți lupta pentru marele premiu