Antena Meniu Search
x

Video Drifturi cu BMW-ul în fața polițiștilor, pe bulevardul Tomis din Constanța. Șoferul a sfidat agenții pentru faimă în online

Din dorinţa de a deveni viral, un bărbat din Constanţa a sifdat poliţiştii locali. Aflat la volanul unei maşini, bărbatul s-a lăsat filmat în timp ce făcea derapaje controlate în faţa autospecialelor. 

de Redactia Observator

la 10.01.2023, 11:09

Vezi și

Actualizare: "Polițiștii Biroului Rutier Constanța au efectuat verificări privind situația prezentată în filmuleț. A fost identificat șoferul, un bărbat, de 29 de ani. În urma investigațiilor a rezultat faptul că evenimentul s-a produs la data de 31.12.2021. Având în vedere faptul că  legislația în vigoare prevede că aplicarea sancțiunii se prescrie în termen de 6 luni de la data săvârșirii faptei, cazul rămâne în atenția polițiștilor în vederea prevenirii unor astfel de incidente", au transmis polițiștii constănțeni.

Scenele s-au petrecut pe bulevardul Tomis. Pe imagini se poate observa cum un poliţist local iese din maşină şi rămâne înmărmurit de gestul şoferului teribilist. Filmarea a fost postată la scurt timp pe o reţea socială şi a strâns numeroase reacţii.

Poliţiştii încearcă acum să-l identifice pe tânăr, care riscă o amendă usturătoare pentru fapta sa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Drifturi cu BMW-ul în fața polițiștilor, pe bulevardul Tomis din Constanța. Șoferul a sfidat agenții pentru faimă în online