Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Drifturi în scopuri caritabile. Pasionaţii de maşini puternice s-au putut urca la bordul unui bolid pentru 200 de lei. Banii vor fi donaţi Maternităţii din Botoşani

Sfârşit de săptămână cu senzaţii tari pentru pasionaţii de drifturi, care s-au bucurat de o demonstraţie de zile mari la Botoşani. Evenimentul a fost unul caritabil, pentru sprijinirea tinereor mame cu dificultăți financiare. Maşini puternice, modificate, au încins asfaltul minute în şir. Spectatorii mai curajoşi au avut ocazia să urce la bordul unui bolid într-o cursă "Taxi Drift".

de Redactia Observator

la 29.09.2024 , 20:12

Maşinile tunate au făcut senzaţie într o parcare din Botoşani, dar nu la o cursă ilegală, ci la una organizată.  Accesul a fost gratuit pentru iubitorii de adrenalină. 

Drifturi în scopuri caritabile

Piloţii s-au asigurat că maşinile vor impresiona publicul prin puterea și aspectul lor, mai ales că unele valorează şi peste 50 de mii de euro. 

Vezi și

Şi cum măcar o dată în viaţă trebuie să simţi emoția driftului, spectatorii au avut ocazia să urce la bordul maşinilor alături de piloţi. Experienţa i-a costat 200 de lei, bani ce vor fi donaţi Maternităţii din Botoşani. 

Pe acelaşi subiect

"Adrenalina maximă, la început un pic înspăimântător, dar după aceea totul ok". "A fost prima dată când m-am dat şi a fost cel mai fain lucru din viaţa mea", spun spectatorii.

Cel mai tânăr pilot de la eveniment a fost Cosmin Curcă. A început să practice acest sport la vârsta de 15 ani. 

"Oamenii sunt superbi şi mai ales copilaşii sunt ...nu ştiu, mă topesc după ei. Adulţii sunt mai fricoşi", spune Cosmin Curcă, pilot. 

"Demo Drift Show" a fost mai mult decât o simplă demonstrație de forță și îndemânare la volan. 

"O să ajutăm mămicile care nu au posibilitate, o să primească din partea noastră tot ce au nevoie pentru primele două luni din viaţa ale bebeluşului", a declarat Bogdan Iablonschi, preşedinte asociaţie. 

Organizatorii promit că evenimentul va deveni o tradiţie anuală în Botoşani. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Drifturi în scopuri caritabile. Pasionaţii de maşini puternice s-au putut urca la bordul unui bolid pentru 200 de lei. Banii vor fi donaţi Maternităţii din Botoşani