Antena Meniu Search
x

Tovarăşul de băutură i-a tăiat penisul CU DRUJBA! Victima, internată de urgenţă la o clinică de specialitate din Iaşi

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din Iaşi a suferit chinuri cumplite după ce i-a fost tăiat penisul cu drujba.

Tovarăşul de băutură i-a tăiat penisul CU DRUJBA! Victima, internată de urgenţă la o clinică de specialitate din Iaşi

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din Iaşi a suferit chinuri cumplite după ce i-a fost tăiat penisul cu drujba, scrie presa locală.

Un bărbat de 53 de ani din comuna Vânători a fost internat de urgenţă din cauză că prezenta o hemoragie puternică în zona organelor genitale. Pacientul a fost internat în stare staţionară la Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” din Iaşi.

În ziua respectivă, victima ar fi tocmit un vecin care avea drujbă să-i taie nişte lemne. După ce au terminat treaba, cei doi bărbaţi ar fi consumat mai multe pahare de alcool şi, la un moment dat, bărbatul cu drujbă ar fi vrut să facă o glumă şi să apropie drujba pornită de organele genitale ale victimei. Gluma s-a transformat într-un accident cumplit, lama drujbei retezându-i victimei penisul.

„Pacientul a ajuns în spital în şoc hemoragic, o situaţie care îi punea viaţa în pericol. S-a făcut hemostază de urgenţă, în prezent starea sa fiind staţionară”, a arătat dr. Ionuţ Nistor.

Potrivit poliţiştilor, apelul iniţial la 112 a fost înregistrat la ora 16.00, un echipaj SMURD de la Paşcani deplasându-se în localitatea Vânători pentru a acorda primul ajutor victimei. Bărbatul a fost transportat în şoc hemoragic în Compartimentul de Primire Urgenţe de la Spitalul Municipal din Paşcani. Ulterior, medicii păşcăneni au decis să transfere pacientul într-o clinică de specialitate din Iaşi. De asemenea, doctorii de la Spitalul Municipal din Paşcani au anunţat în jurul orei 20.40 reprezentanţii poliţiei.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe iar cercetările continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tovarăşul de băutură i-a tăiat penisul CU DRUJBA! Victima, internată de urgenţă la o clinică de specialitate din Iaşi