Antena Meniu Search
x

Video Drumul spre casă, ultimul pentru 3 români din Anglia. Au murit într-un cumplit accident pe un drum din Cehia. Alţi doi sunt răniţi

Durere pentru mai multe familii de români, după ce trei persoane au murit, iar alte două sunt rănite, în urma unui cumplit accident de circulaţie care a avut loc pe o autostradă din Cehia.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 10.06.2022, 14:37

Vezi și

Toţi se aflau în drum spre România şi se întorceau acasă într-o dubiţă. Remorca a fost fost lovită de un şofer neatent care circula cu viteză pe autostrada din Cehia. Ansamblul s-a dezechilibrat, şi s-a răsturnat, pasagerii fiind pur şi simplu aruncaţi din interior.

În imagini se observă cum unul dintre ei este aruncat în aer câţiva metri, direct într-un copac de pe marginea şoselei. 

Românii erau originari din localitatea Comăneşti, Bacău şi se întorceau acasă, la copii, după ce munciseră ceva vreme în Marea Britanie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Drumul spre casă, ultimul pentru 3 români din Anglia. Au murit într-un cumplit accident pe un drum din Cehia. Alţi doi sunt răniţi