Antena Meniu Search
x

Drumuri închise în mai multe județe din țară, din cauza ninsorii și a viscolului

Drumuri închise în mai multe județe din țară, din cauza ninsorii și a viscolului. În județele Buzău, Tulcea și Brăila pe toate drumurile naționale și județene a fost restricționată circulația. Nici pe Autostrada A2 București - Constanța nu se mai circulă din cauza vremii.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 06.02.2020, 00:24

Drumuri închise în toată țara, din cauza ninsorii și a viscolului
Situația drumurilor închise din cauza vremii - Profimedia Images (stock)

Drumuri închise în mai multe zone din țară, din cauza ninsorii și a viscolului. În Buzău, Tulcea și Brăila circulația pe toate drumurile naționale și județene a fost restricționată. Nici pe Autostrada A2 București - Constanța nu se mai circulă.

Update: 00:24 S-a închis circulația și pe DN 73 Bran - Câmpulung Muscel.

Din cauza codului roșu de vreme rea, șoselele din Buzău, Tulcea și Brăila au fost închise începând de joi seara, ora 22:00. Polițiștii au instituit filtre și opresc orice șofer care încearcă să treacă.

Măsuri similare au fost luate în mai multe județe, precum și pe Autostrada Soarelui (A2). Până la acest moment, autoritățile nu au dat o oră la care traficul rutier va fi permis.

Drumuri închise în noaptea de 5 spre 6 februarie 2020

Județul Buzău:

DN2 Căldărușanca – Râmnicu Sărat, km 68 – km 152+430

DN2B Spătaru – Vizireni, km 0 – km 38+751

DN1B Mizil – Ulmeni, km47+245 – km 71+698

DN 22 Râmnicu Sărat – Băile, km 2+800 – km 30+000

DN 2C Costești – Padina, km 0+000 – km 48+000

DN 10 Buzău – Siriu, km 2+100 – km 94+760

Județul Tulcea:

În urma Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, începând cu data de 05.02 ora 22:00 - până la data de 06.02 ora 08.00, drumurile naționale și județene sunt închise circulației rutiere.

Județul Harghita:

- în județul Harghita, DN12C Gheorghieni - Lacu Roșu, între kilometrii 5 – 32 și pe DN13B, între localitățile Bucin și Praid, din cauza căderilor de copaci pe partea carosabilă, traficul rutier a fost închis, până la remedierea situației;

Județul Argeș:

- Jeșul Argeș, pe raza comunei Cetățeni -DN 72A de la km. 49+900 m - km.50+100 m orele 22.00 se închide circulației rutiere din cauza căderilor de copaci de pe versanti. În funcție de condițiile meteo se va relua traficul.

Județul Suceava:

În județul Suceava traficul rutier este blocat, din cauza unor autotrenuri care nu mai pot înainta (viscol), pe DN2 E85 între Dărmănești – Pătrăuți; DN2 Fălticeni blocat la km 402 de două autotrenuri blocate;

Județul Covasna:

Din cauza unor arbori căzuți pe carosabil, traficul este blocat pe DN11 Târgu Secuiesc – Onești și DN2D Ojdula –Panciu;

Județul Prahova: 

În județul Prahova, din cauza unor arbori căzuți pe carosabil, traficul este blocat pe DN1A  Ploiești – Cheia (situația se va menține până joi dimineață).

Județul Giurgiu:

În județul Giurgiu, din cauza unui arbore căzut pe carosabil, traficul este blocat pe DN5B Giurgiu – Bălănoaia;

InfoTrafic: Drumuri județene cu trafic blocat, joi, ora 22:00

- în județul Neamț, din cauza viscolului, traficul rutier pe DJ 208G Tupilați – Ștefan cel Mare, a fost blocat;

 - în județul Harghita, din cauza viscolului, traficul rutier pe DJ 125 Sândominic -  Bălan, a fost blocat;

- Județul Dâmbovița, din cauza viscolului, traficul rutier pe DJ 713, km 0 - până la km 8+500 de metri, este închis până joi la ora 10.00;

Restricții rutiere instituite:

- în județul Botoșani, traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe DE 58 Botoșani – Suceava și DE 58 Botoșani – Iași;

- în județul Iași, traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe DN28 Roman - Târgu Frumos, DN 28A Târgu Frumos – Pașcani și DN 28B Târgu Frumos – Hârlău;

- în județul Vaslui traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe la intrarea în țară (Vama Albița) precum și pe toată raza județului;

- în județul Prahova, traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone, traficul este blocat pe DN1A  Ploiești  – Cheia.

Autoritățile anunță că în zonele aflate sub cod roșu se poate lua oricând decizia închiderii totale a circulației rutiere pentru toate categoriile de autovehicule.

Conducătorii auto care tranzitează drumurile aflate sub cod portocaliu și roșu sunt sfătuiți să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Drumuri închise în mai multe județe din țară, din cauza ninsorii și a viscolului