Antena Meniu Search
x

Video DSU face angajări masive: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă are nevoie de peste 8.500 de oameni. Raed Arafat a numit decizia "istorică"

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă face angajări! Guvernul a aprobat miercuri mii de posturi noi, care urmează să fie ocupate treptat.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 27.08.2021, 09:07

Vezi și

Este nevoie de 8.546 de posturi noi care urmează să fie ocupate treptat. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a anunţat că această hotărâre este una istorică dacă ţinem cont de faptul că exista o criză destul de mare de personal în sistem. DSU are nevoie de ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, soldaţi şi gradaţi profesionişti. 1.479 dintre aceste posturi urmează să fie ocupate până la finalul acestui an.

Şi Casele de Pensii din toată ţara fac angajări şi au nevoie de 1.000 de persoane. 800 dintre ele cu studii superioare şi 200 cu studii medii. Vorbim în acest caz de contracte pe perioadă determinată, până la finalul anului 2022. Aici, la Casele de Pensii, este nevoie de consilieri şi referenţi debutanţi care ar trebui să se ocupe de tot ceea ce înseamnă procesul de recalculare a pensiilor. În acest caz, vorbim despre salarii cuprinse între 2.500 şi 3.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » DSU face angajări masive: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă are nevoie de peste 8.500 de oameni. Raed Arafat a numit decizia "istorică"