Antena Meniu Search
x

Noi detalii în dublul asasinat din Buftea. Irakianul şi-a ucis soţia după o ceartă. Mama femeii a încercat s-o salveze

Anchetatorii au refăcut filmul dublului asasinat din Buftea. Sunt detalii şocante. Bărbatul de origine irakiană ar fi plănuit să-şi ucidă soţia şi soacra, apoi să-i atragă pe poliţişti în propria locuinţă. În momentul în care i-a atacat pe aceştia, ar fi strigat în limba arabă: Allah este mare!

Vezi și

Anchetatorii au refăcut filmul dublului asasinat din Buftea. Sunt detalii şocante. Bărbatul de origine irakiană ar fi plănuit să-şi ucidă soţia şi soacra, apoi să-i atragă pe poliţişti în propria locuinţă. În momentul în care i-a atacat pe aceştia, ar fi strigat în limba arabă: Allah este mare! Agenţii l-au ucis cu patru focuri de armă. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Primul apel la 112 s-a înregistrat la ora 17:30. Bărbatul de 50 de ani, de origine irakiană, şi-a mărturisit dubla crimă, iar apoi a aşteptat echipajul de Poliţie în faţa blocului. 

Trei poliţişti au ajuns la blocul din Buftea. Agenţii au povestit că, iniţial, individul părea calm şi cooperant. Chiar el i-a condus în apartamentul în care şi-a ucis soţia şi soacra.

Când poliţiştii au văzut trupurile fără viaţă ale victimelor în holul locuinţei au încercat să-l imobilizeze bărbatul de 50 de ani. Dar agresorul a încercat să-i atace şi pe ei un cuţit. A fost momentul când oamenii legii l-au împuşcat cu arma din dotare.

Focurile de armă au fost trase chiar pe casa scării. Sunt patru gloanţe, alte câteva ricoşeuri. A avut loc altercaţia între suspectul principal, care a mers să ia cuţitul din casă atunci când a ajuns cu poliţiştii aici şi agenţii care erau deja prezenţi în acest loc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La sosirea echipajului SMURD, suspectul era deja mort. Vecinii povestesc că era căsătorit cu Sorina Chivoiu de aproape opt ani. Bărbatul are cetăţenie norvegiană, locuia în ţara nordică, dar venea periodic acasă. A înjunghiat-o după o ceartă de câteva minute. Mama soţiei sale, în vârstă de 79 de ani, ar fi încercat să intervină între ei, dar individul a omorât-o şi pe ea. 

Sorina Chivoiu avea 48 de ani şi era directoarea unui centru de plasament din sectorul 1. Era în concediu medical după un accident uşor de circulaţie, iar mama ei venise de la Focşani ca să o ajute în timpul recuperării.  

În urma necropsiei făcute, medicii legişti au stabilit că atât mama, cât şi fiica acesteia nu au avut nicio şansă de supravieţuire. Ar fi pierdut foarte mult sânge până la sosirea primelor echipaje de salvatori.

Procurorii anchetează acum dublul asasinat. A fost deschis un dosar de omor calificat, dar se verifică şi modul în care au intervenit poliţiştii şi cum au ajuns să-l împuşte pe suspect. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Noi detalii în dublul asasinat din Buftea. Irakianul şi-a ucis soţia după o ceartă. Mama femeii a încercat s-o salveze