Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Duduienii, faţă-n faţă cu Poliţia. Fiul lui Emi Pian: "Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni"

Duduienii, faţă-n faţă cu Poliţia. Anchetatorii încă încearcă să elucideze misterul uciderii lui Emi Pian. Mai mulţi membri ai clanului au fost chemaţi la audieri. Dar legea tăcerii se aplică în continuare. Anchetatorii ar putea ajunge să pună faţă în faţă cele două grupări interlope. Între timp, principalul suspect le-a cerut judecătorilor să-l elibereze din închisoare.

de Redactia Observator

la 11.08.2020 , 20:03

  • Legea tăcerii, mai puternică decât Codul Penal
  • Declarații contradictorii la audieri

De la prima oră a dimineţii, cinci membri ai clanului Duduianu au ajuns la audieri. Sunt printre ultimii oameni care l-au văzut pe Emi Pian în viaţă, aşa că poliţiştii sperau să obţină informaţii preţioase de la ei. Doar că, la fel ca ceilalţi martori, le-au dat anchetatorilor informaţii contradictorii.

Ca să elucideze misterul morţii interlopului, poliţiştii ar putea să pregătească o confruntare între cele două clanuri. Richard Gheorghe, principalul suspect, ar putea să ajungă faţă în faţă cu rudele lui Emi Pian.

Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian: Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni. Pentru noi nu are valoare să omorâm pe cineva. Vreau să fie pedepsit de Dumnezeu şi de Poliţia Română.

Vezi și

În faţa anchetatorilor a ajuns şi fiul interlopului ucis. Dar a stat doar 15 minute în sediul Poliţiei. Nu a putut fi audiat, pentru că a spus că se simte rău.

În paralel, presupusul ucigaş al lui Emi Pian le-a cerut astăzi judecătorilor să iasă din închisoare. Bărbatul şi-ar fi dorit să rămână în arest la domiciliu, însă magistraţii i-au respins cererea. Avocatul lui a aplicat şi el legea tăcerii.

Emi Pian nu ar fi trebuit să ajungă într-un astfel de conflict. Cel puţin aceasta este concluzia judecătorilor care l-au eliberat condiţionat din închisoare anul trecut. În motivarea deciziei, magistraţii au notat că interlopul condamnat pentru cămătărie şi şantaj a avut un comportament exemplar şi are toate şansel se să se reabiliteze. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Duduienii, faţă-n faţă cu Poliţia. Fiul lui Emi Pian: "Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni"