Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Dumnezeu să te ierte, înger frumos". Moni a fost condusă spre moarte de iubitul său, care îşi luase permisul de câteva zile. A fost găsită la câţiva metri de maşină

La doar 17 ani, Moni avea toată viaţa în faţa ochilor. Dar Dumnezeu a avut alte planuri pentru ea.

de Redactia Observator

la 13.05.2024 , 17:01

A sfârşit într-un accident de maşină, condusă spre moarte chiar de iubitul său care abia îşi luase permisul. În plus, autoturismul cu care s-au răsturnat fusese primit chiar în acea zi.

Condusă spre moarte de iubit

Accidentul a avut loc azi-noapte, pe DN 59 A, la 20 de km de Timișoara, la ieșire din localitatea Săcălaz, judeţul Timiş. Cei doi tineri se grăbeau la o petrecere, la care nu mai aveau să ajungă. Viteza şi lipsa de exeperienţă au făcut din escapada lor o nenorocire. Într-o curbă şoferul de 19 ani a pierdut controlul volanului şi au intrat pe câmp. Nici Moni şi nici iubitul său nu purtau centură de siguranţă, aşa că în urma impactului, cei doi au fost pur şi simplu aruncaţi din autoturism. Trupul fetei a fost găsit la zeci de metri distanţă de maşină.

Articolul continuă după reclamă

Vestea morţii lui Moni a căzut ca un trăsnet pentru apropiaţi. Nimeni nu se gândea că fata cu chip de înger nu mai este printre ei. „Dumnezeu să te ierte, înger frumos! Drum lin spre cer, prietena mea”, „Dumnezeu să te vegheze și să te aibă în pază suflet frumos”, „Păpușa mea, prea repede ai plecat printre îngeri, nu te vom uita niciodată”, “Dumnezeu să te ierte draga mea Moni”, “Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet bun ,și drum lin spre cer, înger mic”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » "Dumnezeu să te ierte, înger frumos". Moni a fost condusă spre moarte de iubitul său, care îşi luase permisul de câteva zile. A fost găsită la câţiva metri de maşină