Antena Meniu Search
x

Mii de apeluri la 112 în Capitală, după cele două zile de ospăţ cu ocazia Crăciunului

După două zile de ospăţ, mii de oameni au avut nevoie de ajutorul medicilor. La Serviciul de Ambulanţă Bucureşti- Ilfov, telefoanele au sunat continuu.

Vezi și

După două zile de ospăţ, mii de oameni au avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce au exagerat cu mâncarea sau băutura. La Serviciul de Ambulanţă Bucureşti- Ilfov, telefoanele au sunat continuu.

După mesele copioase, stropite din plin cu vin, mii de români au început să se simtă rău. În doar 48 de ore, au înroşit linia la 112. 

Medicii Serviciului Judetean de Ambulanta Bucuresti- Ilfov au muncit la foc continuu, după ce mii de oameni au sunat la dispecerat şi au cerut ajutor, acuzând, în general, dureri mari de stomac. 

Alis Grasu, manager Serviciu Ambulanţă Bucureşti-Ilfov:

2.457 de persoane au avut nevoie de Ambulanţă, dintre care 1.438 de persoane au prezentat urgente de cod roşu. Colici abdominale, biliare, diabetul zaharat decompensat, enterocolite şi alte afectiuni digestive. 

În această perioadă, spitalele au primit pacienţi pe bandă rulantă. Un lucru e cert. Sarmalele sau salata de boeuf nu le-au picat bine tuturor românilor. Pe cât sunt de gustoase aceste preparate, pe atât sunt de periculoase, spun medicii. 

Alis Grasu, manager Serviciu Ambulanţă Bucureşti-Ilfov:

În general, romanul se straduie sa consume din tot ce a gatit. Şi caltabos, si carnati, si toba. Torturi, prajituri cu crema. Toate provocari pentru tubul digestiv. Unele dintre ele adevarate bombe calorice. 

Şi, pentru ca istoria să nu se repete şi după Revelion, medicii ne recomandă să fim cumpătaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mii de apeluri la 112 în Capitală, după cele două zile de ospăţ cu ocazia Crăciunului