Antena Meniu Search
x

Durere mare în Iaşi! Bogdan şi Anda Maleon, găsiţi spânzuraţi de Crăciun, au fost înmormântaţi. Sute de oameni i-au condus pe ultimul drum (Video)

Astăzi, familia şi prietenii şi-au luat adio de la soţii Bogdan şi Anda Maleon. Cei doi au fost înmormântaţi la cimitirul "Sf. Petru și Pavel" din Iaşi.

Astăzi, familia, prietenii şi colegii şi-au luat rămas bun de la soţii Bogdan şi Anda Maleon. Cei doi au fost înmormântaţi la cimitirul "Sf. Petru și Pavel" din Iași. 

A fost ziua în care soţii Maleon au luat cu ei în mormânt secretul celor petrecuta în casa lor, în seara de Ajun. 

Sute de oameni i-au condus pe Anda şi Bogdan pe ultimul drum. 

Reamintim că în ziua de 25 decembrie, cei doi au fost găsiţi morţi în casa lor, de către profesorul Liviu Pilat, care era îngrijorat de faptul că cei doi nu răspundeau la telefon. 

Soţii Maleon stabiliseră să ia masa de prânz la familia profesorului Pilat. 

Iniţial, anchetatorii au crezut că Bogdan Maleon şi-a ucis soţia, iar mai apoi s-a sinucis. Ulterior, s-a stabilit că a fost vorba despre o dublă sinucidere. 

Până la această oră, nimeni nu poate spune cu exactitate ce s-a întâmplat în casa familiei Maleon în seara de Ajun şi ce anume i-a făcut pe cei doi să comită un asemenea gest.

Ancheta în caul morţii soţilor Bogdan şi Anda Maleon este în plină desfăşurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Durere mare în Iaşi! Bogdan şi Anda Maleon, găsiţi spânzuraţi de Crăciun, au fost înmormântaţi. Sute de oameni i-au condus pe ultimul drum (Video)