Antena Meniu Search
x

Galerie foto „E o tristețe confortabilă, încât simt că face parte din felul meu de a fi!” Ultima scrisoare lăsată de Vanesa, tânăra ucisă în dublul asasinat de la Iaşi

Au apărut noi informaţii din ancheta dublei crime de la Iaşi, unde doi studenţi la Medicină au fost ucişi în vila închiriată din Moara de Vânt.

de Redactia Observator

la 18.05.2022, 12:19

Se pare că Ioana Vanesa Burlacu, tânăra care şi-a găsit sfârşitul alături de iubitul său, ar fi lăsat o scrisoare pentru mama sa, redactată chiar înainte de a fi ucisă. Fata ar fi urmat şedinţe de terapie şi ar fi fost încurajată să scrie despre ceea ce simte.

Ultimul mesaj al Vanesei pentru mama sa

„Mamă, acum, că am rămas singură, zilele par a fi din nou mai lungi și am timp să mă gândesc la noi în tihnă. Deși, nu știu dacă „tihnă” este cuvântul cel mai potrivit pentru a descrie starea ce mi-o provoacă amintirile cu noi. E mai degrabă o tristețe confortabilă, cu care sunt așa de obișnuită, încât simt că face parte din felul meu de a fi!”, ar fi scris tânăra în scrisoarea respectivă, potrivit BZI.

În continuare, tânăra a adăugat că distanța fizică dintre ea și mama ei, care ar fi fost plecată la muncă, în Danemarca, i-a generat atât un sentiment de libertate, cât și unul de vinovăție. Aceasta avea să fie ultima scrisoare redactată de către Ioana Vanesa Burlacu și, respectiv, ultimul mesaj pe care avea să i-l lase mamei ei.

La mijlocul lunii decembrie 2021, Vanesa şi iubitul său, Youssef Ajniyah, au fost găsiţi morţi. Rudele marocanului au cerut ajutorul Poliției ieşene, după ce tânărul nu a mai răspuns la telefon și nu a ajuns la Bruxelles, așa cum era programat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » „E o tristețe confortabilă, încât simt că face parte din felul meu de a fi!” Ultima scrisoare lăsată de Vanesa, tânăra ucisă în dublul asasinat de la Iaşi