Antena Meniu Search
x

Ea este mama ucigaşă din Craiova care şi-a omorât băieţelul crezând că este Diavolul! Femeia i-a şocat pe anchetatori în sala de judecată

O crimă teribilă a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în localitatea doljeană Unirea. O tânără de 33 de ani, care se afla cu soţul şi cei trei copii la ţară, şi-a ucis băieţelul de 3 ani crezând că micuţul este Diavolul.

Ea este mama ucigaşă care şi-a omorât băieţelul crezând că este Diavolul
Ea este mama ucigaşă care şi-a omorât băieţelul crezând că este Diavolul - ziaruldecraiova.ro

O crimă teribilă a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în localitatea doljeană Unirea. O tânără de 33 de ani, care se afla cu soţul şi cei trei copii la ţară, şi-a ucis băieţelul de 3 ani crezând că micuţul este Diavolul.

Nenorocirea s-a produs spre seară, când femeia a mers la culcare cu băiețelul de trei ani și jumătate, în timp ce soțul său s-a culcat într-o altă cameră cu celălalt băieţe, în vârstă de 6 ani, și fetița de un an. În aceeași casă se mai aflau părinții și fratele ei.

Primele imagini cu mama ucigaşă din Craiova, după crimă

La scurt timp după ce cu toții au adormit, femeia s-a trezit, și-a privit băiețelul cum doarme și l-a strâns de gât până l-a lăsat fără suflare. Apoi și-a strigat soțul pentru a-i arăta ce a făcut. I-a explicat că a crezut că este un spirit malefic și nu și-a dat seama că era copilul ei. Plin de groază, omul a sunat la 112 pentru a cere ajutorul, dar pentru fiul său totul a fost prea târziu.

Pe acelaşi subiect

În sala de judecată, femeia le-ar fi spus magistraţilor că în timp ce-şi sugruma copilul, a realizat că micuţul nu e Diavolul, dar că aşa a vrut Dumnezeu. 

”L-a luat Dumnezeu pentru că era plin de viață”, le-a spus tânăra judecătorilor . 

Femeia de 33 de ani, angajată a Direcției pentru Protecția Copilului și Asistență Socială Dolj, a fost arestată pentru 30 de zile.

“Procurorul de caz urmează să ceară expertiză psihiatrică pentru a stabili dacă avea discernământ la momentul producerii faptei, abia apoi se va stabili încadrarea juridică”, a declarat pentru presa locală procurorul Magda Bădescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Femeia era angajată a Direcției pentru Protecția Copilului și Asistență Socială Dolj. În calitate de asistent social lucra zilnic cu copiii aflați în dificultatea și cu familiile acestora.

“Era angajata noastră din anul 2008, dar de un an se afla în concediu de creștere a copilului, așa că nu știm care a fost evoluția ei în această perioadă. Toți angajații noștri sunt supuși verificărilor psihologice periodice și niciodată până acum nu au fost situații în care psihologii să ne semnaleze că ar fi vreo problemă cu vreunul dintre ei.”, a declarat Florin Stancu, directorul DGASPC Dolj, pentru ziaruldecraiova.ro.

Femeia nu era cunoscută ca suferind de vreo boală psihică, însă mama acesteia a declarat că în urmă cu patru luni ar fi suferit o depresie postnatală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ea este mama ucigaşă din Craiova care şi-a omorât băieţelul crezând că este Diavolul! Femeia i-a şocat pe anchetatori în sala de judecată